Dit ben ik, Ellis Pistorius, geboren op 17 september 1979. Van hetzelfde bouwjaar als ons winkeltje op wielen dus! Perfectionistisch, temperamentvol, gevoelig, creatief…..dat ben ik in een notendop! Samen met Merijn, onze twee prachtige dochters Fee en Tess en een gezellige beestenboel woon ik in Dorst. Ik ben dol op bakken, word heel blij van het strand en houd van verse bloemen op tafel! Daarnaast heb ik een voorliefde voor oude meubeltjes, ben ik graag creatief bezig en probeer ik zo bewust mogelijk te leven met liefde voor mens, dier en milieu.

Het starten van mijn eigen onderneming is echt een droom die uit komt. De afgelopen jaren heeft mijn leven volledig in het teken gestaan van de zorg voor mijn gezin. Onze oudste dochter liep op zeven jarige leeftijd een dwarslaesie op na een operatie waardoor ons gezin volledig op z’n kop kwam te staan. Het was een turbulente tijd waarin we allemaal weer onze weg hebben moeten vinden binnen deze nieuwe realiteit. Toch heeft deze heftige gebeurtenis ook heel veel moois gebracht…..Het heeft ons als gezin nog sterker gemaakt en het heeft laten zien wat echt belangrijk is, namelijk genieten van de kleine dingen in het leven…..nu, want nu is het moment!

Het heeft mij zelfs dat extra duwtje in de rug gegeven om te gaan doen waar ik al jaren van droom. Ik ga m’n hart volgen, het leven vieren en doen waar ik heel blij van wordt! Samen met mijn caravan ga ik op pad om ook andere te laten genieten van heerlijke, eerlijke lekkernijen en producten. Laten we genieten van het leven en er samen iets moois van maken…..

Laten we samen lekker leven met LODS!