Hip hip hooray……It’s my Birthday!!

Vandaag mag ik alweer 42 kaarsjes uitblazen….Als je het snel zegt valt het best mee toch?! 😉 Normaal gesproken heb ik niet zoveel met mijn verjaardag, maar vandaag heb ik toch een beetje de kriebels. Het is namelijk dubbel feest, want ik kan jullie eindelijk vertellen dat de website online is (maar dat wisten jullie natuurlijk al, anders kon je deze blog niet lezen….)!! Woop woop!!! Dat voelt echt als een feestje, want eerlijk is eerlijk, het was een behoorlijke bevalling….

Helaas is ons mobiele winkeltje nog niet helemaal klaar voor vertrek, dus ook de foto’s en aanvullende informatie ontbreken nog op de site, maar gelukkig kunnen jullie vanaf vandaag wel alvast online kennismaken met ons Leuke, Originele, Duurzame en Smaakvolle assortiment. Een assortiment wat vanaf nu steeds een beetje uit zal breiden. Alle producten zijn met heel veel liefde en aandacht gemaakt en samengesteld en verdienen het om gezien te worden. Ik ben dan ook super blij en trots dat dat vanaf vandaag eindelijk kan. Komt dat zien, komt dat zien!

En als klap op de vuurpijl heb ik meteen een kadootje voor jullie, want……wie jarig is trakteert.

Met de kortingscode FEEST! shop je nog de hele maand september met 10% korting!!

Hoe leuk is dat!? Dus ik zou zeggen neem snel een kijkje in de shop en sla je slag……

Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Het is leuk en spannend tegelijk. Het is toch een beetje m’n kindje zo out in the open. Dus laat me vooral weten wat je ervan vindt, als je nog iets mist of als er iets niet werkt!

Vandaag vier ik een nieuw levensjaar, de lancering van de website en de start van een nieuw avontuur. Vier je het met me mee? Dan gaan we samen lekker leven met LODS….

PROOST!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.