Zes november was het dan zover….onze eerste (winter)fair!!

Na een aantal stressvolle weken en een aantal slapeloze nachten ging onze mobiele winkel vrijdag 5 november voor het eerst naar locatie. Het voelde zo onwerkelijk om na al die maanden van klussen nu daadwerkelijk op pad te gaan… Jeetje wat vond ik het spannend. En leuk. En bijzonder. En….even wist ik het allemaal niet meer zo goed.

De ochtend van 6 november werd ik overspoeld met succeswensen en lieve berichtjes……echt hartverwarmend! Fijn te voelen dat zoveel mensen het me zo gunde en er ook nog eens alle vertrouwen in hadden. Het vertrouwen wat ik zelf een beetje kwijt was op dat moment.

Met knikkende knieën ben ik die dag in het diepe gesprongen en al tijdens het opbouwen kwamen er nieuwsgierige gezichten en enthousiaste reacties. Eigenlijk was toen mijn dag al goed, ik kreeg de bevestiging die ik toch nog even nodig had. Maar daar bleef het niet bij. Ook de rest van de dag bleef het een komen en gaan van enthousiaste bezoekers en klanten! Wat een feest om dit te mogen doen! De hele dag heb ik een smile van oor tot oor gehad en heb ik tot in mijn tenen genoten van deze dag. Iemand had mij gezegd om mezelf af en toe te knijpen deze dag en dat heb ik gedaan. Het is zo’n onbeschrijflijk gevoel als het plan in je hoofd werkelijkheid wordt en zo goed wordt ontvangen……Ik stuiter er nog steeds van zoals je merkt 😉

Zonder mijn lief, die altijd in mij heeft geloofd en de grootste klussen aan de caravan is aangegaan, zonder het geduld van onze meiden en zonder de onvoorwaardelijke hulp van mijn ouders was dit idee een idee gebleven. Alleen had ik dit nooit kunnen realiseren. We doen het als team en daar ben ik bijzonder dankbaar voor.

Ook ben ik enorm dankbaar voor al jullie lieve en enthousiaste reacties en aankopen. Ook zonder jullie was dit idee een idee gebleven.

En eigenlijk ben ik ook best trots op mezelf! Dat ik dit avontuur ben aangegaan en heb doorgezet…. Deze dag was een prachtig mooi begin van hopelijk nog heel veel mooie fairs en evenementen, want jeetje, wat smaakt dit naar meer.

Helaas leven we momenteel in een gekke tijd waarin dit soort dingen alles behalve vanzelfsprekend zijn. Het ziet ernaar uit dat evenementen voorlopig weer worden afgelast en ook daarna de toegang niet voor iedereen mogelijk zal zijn. Iets waar ik bijzonder veel moeite mee heb. Onze mobiele conceptstore komt juist op locatie zodat het voor iedereen toegankelijk is. Of we je nu blij kunnen maken met één van onze unieke items, kunnen laten smullen van huisgemaakt lekkers of gewoon een glimlach kunnen bezorgen door onze nostalgische caravan…..wij zijn er voor iedereen.

Wij willen graag het leven vieren. Lekker leven met LODS……..

Laten we hopen dat we dit kunnen blijven doen. Samen…….niemand uitgezonderd!

Ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.